NL
FR
DOORDACHTE BEDRIJFSGEBOUWEN

Historiek

Luc Vulsteke is al sinds 1979 actief in de industriële en agrarische bouwsector.

Oorspronkelijk als zelfstandig handelsreiziger en coördinator, later, vanaf september 1988, als zelfstandig ondernemer, waarbij de naam L.V.I. of Luc Vulsteke Industriebouw geboren werd.

Vanuit een kleine kantoorruimte, naast de woning, werden jaarlijks een 100-tal gebouwen ontworpen, berekend, uitgewerkt en gerealiseerd, voor landbouw, KMO en industrie.

Stelselmatig breidde ook het personeelsbestand uit. Er werden naast commerciële medewerkers ook medewerkers aangenomen voor de engineering, de calculatie, de planning en de werfcoördinatie.

Door de intense en persoonlijke inzet van de zaakvoerder, zijn echtgenote en het personeel werd stapsgewijs een groter deel van de markt veroverd, waarbij ook het accent op industriebouw werd vergroot. Hierbij werd echter de focus op kwaliteit en snelheid bij de realisatie van de bouwprojecten behouden.

Als gevolg van deze blijvende groei ontstond de noodzaak tot het oprichten van een naamloze vennootschap en tot het bouwen van een nieuwe kantoorruimte.

Op 25/07/1997 werd de n.v. Luc Vulsteke Industrial in het leven geroepen.

Sinds maart 1999 heeft de vennootschap zijn zetel gevestigd in de nieuwe bedrijfsgebouwen langs de Hoogledestraat 122 b te Kortemark.

Naast de kantoren zijn hier ook de werkplaatsen gevestigd voor de productie van staal- en betonstructuren.

Hoog-gekwalificeerde specialisten werken er enthousiast ten dienste van de klant. Een professionele organisatiestructuur werd opgezet en deze bewees reeds vele keren dat ze ook zeer grote projecten aankan. In totaal worden een kleine 50-tal mensen tewerkgesteld, die samen en met succes, reeds meer dan 1500 realisaties

Luc Vulsteke en zijn team richten zich bewust op de toekomst. Daarom werd in 2010 besloten de huisstijl van de onderneming  te restylen. Er werd gekozen om voortaan verder te gaan onder de naam 'Vulsteke Bedrijfsgebouwen' en er kwam een nieuw logo, waarbij Vulsteke wordt aangevinkt als de uitgelezen partner voor uw bouwproject.
Verder werd de nieuwe slogan 'Doordachte Bedrijfsgebouwen' prachtig geïllustreerd met een campagnebeeld waarbij een allusie wordt gemaakt op De Denker van de beroemde beeldhouwer Auguste Rodin.

Kortom, dezelfde mensen, ervaring en kennis in een nieuw kleedje . Onze ingenieurs en ontwerpers blijven verder op zoek gaan naar de nieuwste toepassingen en materialen om uw gebouw nog functioneler, milieuvriendelijker en esthetischer te maken.