NL
FR
DOORDACHTE BEDRIJFSGEBOUWEN

Nieuws

 

Oplevering nieuwbouw vasteplant.be

Nieuws >>

 

Bvba Jan Spruyt – Van der Jeugd is een vaste-plantenkwekerij van 2e generatie. Ze werd 41 jaar geleden opgericht door Jan Spruyt en zijn echtgenote Anne Van der Jeugd. De kwekerij is zeer bekend in binnen- en buitenland voor haar grote sortiment en kwaliteit van de verhandelde planten. Soortechtheid staat bij het bedrijf hoog in  het vaandel. De kwekerij is 5 ha groot en stelt 15 vaste medewerkers tewerk. 

Ze wordt tot op heden geleid door Nik Spruyt, oudste zoon van Jan en Anne. Samen met z’n 2 broers en het vaste team medewerkers kweken en verkopen ze jaarlijks meer dan 1,2 miljoen planten. Nik Spruyt werd een tijd geleden 40 jaar en bedacht : “Het is nu of nooit om een nieuw kantoorgebouw te plaatsen.”
 
 
Samen met architect Jean-Pierre Van Cauwenberghe van Equipa3 en firma Vulsteke bedrijfsgebouwen uit Kortemark werd op 11 maanden tijd een modieus en energievriendelijk bedrijfsgebouw uit de grond gestampt. Het gebouw past in landelijk gebied en werd dank zij firma Vulsteke via de nieuwste technieken op recordtempo gebouwd. De samenwerking met beide partijen verliep zeer vlot en uitermate professioneel. Samen sterk en het resultaat mag gezien worden.
 
 
Ook de binneninrichting maakte deel uit van de samenwerking.
 
 
Bvba Jan Spruyt – Van der Jeugd, Mostenveld 30, 9255 Buggenhout, T052/333776, vasteplant.be
www.equipa3.be / www.vulsteke.be
 
Terug